BLOG

Produse tradiționale din Maramureș

CALITATE vs CANTITATE

Îndemn la un stil de viață sănătos

Trăim într-o lume care pune accentul tot mai mult pe „a avea” în detrimentul de „a fi”. Cel mai probabil globalizarea, care are la bază ideea de consumerism are un rol important în această realitate a zilelor noastre.

Noi cei de la Cămara Moroșenilor ne dorim sa promovăm calitatea in detrimentul cantității. Mai exact produsele regăsite la noi pe site sunt realizate în volume relativ reduse, deoarece marea lor majoritate sunt făcute după metode tradiționale, de multe ori folosindu-se exclusiv munca manuală. Aici putem enumera o serie de preparate din carne, dulcețurile, compoturile, sau murăturile.

Suntem conștienți că o viață sănătoasă are in primul rând la bază un regim alimentar sănătos, tocmai de aceea folosim doar ingrediente naturale.

De asemenea preparatele noastre se doresc a fi o alternativă la diversele produse regăsite în comerț,  si aici ne referim la marile lanțuri de magazine, care se axează mai cu seamă pe volumul de marfă vândut, decât pe calitate, cu atât mai mult cu cât noi livrăm produsele direct de la producători.  Acest lucru constituie un avantaj pentru clienții noștri, deoarece aceștia câștigă timp si nu mai trebuie să se deplaseze la magazin pentru a face cumpărăturile.

Dragi vizitatori, vă lansăm așadar o invitație și în același timp o provocare, anume aceea de a consuma produse tradiționale românești, realizate de producători români, după rețete stravechi. Astfel vă mențineți sănătatea, câștigați timp și nu în ultimul rând ajutați micii producători locali.