Calitate vs Cantitate sau arta de a trai sanatos

Calitate vs Cantitate sau arta de a trai sanatos

Îndemn la un stil de viață sănătos

Trăim într-o lume care pune accentul tot mai mult pe „a avea” în detrimentul de „a fi”. Cel mai probabil globalizarea, care are la bază ideea de consumerism are un rol important în această realitate a zilelor noastre.

Noi cei de la Cămara Moroșenilor ne dorim sa promovăm calitatea in detrimentul cantității. Mai exact produsele regăsite la noi pe site sunt realizate în volume relativ reduse, deoarece marea lor majoritate sunt făcute după metode tradiționale, de multe ori folosindu-se exclusiv munca manuală. Aici putem enumera o serie de preparate din carne, dulcețurile, compoturile, sau murăturile.

Suntem conștienți că o viață sănătoasă are in primul rând la bază un regim alimentar sănătos, tocmai de aceea folosim doar ingrediente naturale.

De asemenea preparatele noastre se doresc a fi o alternativă la diversele produse regăsite în comerț,  si aici ne referim la marile lanțuri de magazine, care se axează mai cu seamă pe volumul de marfă vândut, decât pe calitate, cu atât mai mult cu cât noi livrăm produsele direct de la producători.  Acest lucru constituie un avantaj pentru clienții noștri, deoarece aceștia câștigă timp si nu mai trebuie să se deplaseze la magazin pentru a face cumpărăturile.

Ne face plăcere să enumerăm câțiva dintre producatorii tradiționali locali din Maramures, a caror produse se regăsesc la noi: familiile Pop, Lazăr si Leș din Tulghieș, familia Mogoș din Mireșu Mare, familia Ciurte din Prislop, familia Șugar din Seini, familia Tătăran din Lăpușel, ori familiile Mureșan, Hotea si Buda din Șomcuta Mare. De asemenea mai avem parteneriate încheiate cu Valco SA din Seini si „La Calin” din Sighetu Marmatiei.

Cu toții  își aduc aportul la realizarea diverselor produse tradiționale după rețete străvechi, de o calitate excepțională, cu atât mai mult cu cât marea lor majoritate fac parte din „Asociaţia Producătorilor de Produse Tradiţionale Ecologice Maramureş”.

Dragi vizitatori, vă lansăm așadar o invitație și în același timp o provocare, anume aceea de a consuma produse tradiționale românești, realizate de producători români, după rețete stravechi. Astfel vă mențineți sănătatea, câștigați timp și nu în ultimul rând ajutați micii producători locali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *